Wednesday, 1 May 2013

rindu .

heyy , assalamualaikum guys .
buad ape to ? meh la singgah entry kali nie  . hehe :D

entry kali nie pasal rindu . rindu sape eh ?
haa , rindu kat kawan-II . especially dekat hisham , farid , azmie , haikal and hakim .
dorang nie gang study group fara . lame daa ta texting , tak borak same .
yang sorak sibuk gan keje , yang sorang sibuk gan itu , sibuk gan inie , haishh ...
korang dah lupe fara eh ? hermmm ...

korang igat lagi tak wktu kite study same ? fara rindu tau waktu to .
rindu jugak lah nak masak mee bandung sesame . ade pulak yang nakal pegi record video kami . haha .. nakal-II pun tpi tetap cute je . haha .
korang nak tegok ? kejap eh .  fara upload :D


video

 *Err , ta jadi lah na upload pic yang masak mee bandung to . malu . haha :P

haa . nie waktu belajar . esok dah la ade paper , bole lagi maen-II ?
well , biase lah . itulah KAMI . yes , K.A.M.I . hehe :D

Ya ALLAH , rindu giler kot . huaaaa . korang mane weyhh ?
come back to me please ..... hehe :D
 err , pape pun we are still a good partners . ouke guys ?
i love you :-*

XOxO, PUBLISHED !
#Farra farhana hashim :) 

No comments:

Post a Comment